Bekijk ook onze nieuwe site!
www.dagaanbiedingzoeker.nl
 1. Dagaanbieding

  Tapas-arrangement voor 8-24 personen thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon

  Meer informatie:

  € 79,99 voor een tapas-arrangement voor 8 personen, thuisbezorgd (waarde € 160) € 159,99 voor een tapas-arrangement voor 16 personen, thuisbezorgd (waarde € 320) € 239,99 voor een tapas-arrangement voor 24 personen, thuisbezorgd (waarde € 480) Het tapas-arrangement bestaat uit: Alitas de Pollo, Gekruide en gegrilde kippenpootjes Albondiga’s, rundergehaktballetjes in licht pittige tomatensaus Salchichia’s, Spaanse braadworstjes in een saus met Brandy Buñuelo’s, kleine beignets met chorizo en Manchego Pescadito frito, kleine knapperig gebakken visjes Paëlla, gekruide rijst met fruits de mer Pommodorisoep met basilicum Champinones con Ajo, gebakken champignons met knoflook en kruiden Tortilla Espagnola, de originele Spaanse aardappel-tortilla Huevos Rancheros, eieren in een pittige tomaten-piri-pirisaus Aioli, Spaanse knoflookmayonaise Houmous, dip gemaakt van kikkererwten Mediterrané, dip van gegrilde aubergine en tomaat met bladpeterselie Aceitunas, met knoflook gemarineerde olijven Pomodori-kruiden boter Couscous salade met Raz el Hanout Pastasalade met pomodori-pesto dressing Barra Gallega’s, twee ambachtelijke Spaanse vloerstokbroden (2 stuks) Arabisch platbrood (10 stuks) Opwarm- en serveertips Tapasprikkers Gekoelde bezorging Bezorgtijdsblok van 1 uur en live track and trace Arrangement onder voorbehoud van wijzigingen. Na aankoop van je arrangement ontvang je een bevestigingsmail met vouchercode  Bestelling plaatsen op www.cateringcadeaubon.nl/groupon Kosten van € 12,95 voor gekoelde bezorging bij reservering voldoen Let op! Het arrangement uiterlijk 72 uur voor de bezorgdatum bestellen De avond voor de bezorging ontvang je een e-mail met daarin een bezorgtijdblok van 1 uur Op de dag zelf kan je de bezorging volgen met track and trace
  Nog 5 dagen, 18 uur en 52 minuten
  50%
  Tapas-arrangement voor 8-24 personen thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
  €160,00€79,99
  Tapas-arrangement voor 8-24 personen thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
 2. Dagaanbieding

  Asian Tapas voor 8, 16 of 24 personen thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon

  Meer informatie:

  € 79,99 voor Asian Tapas voor 8 personen, thuisbezorgd (waarde € 160) € 159,99 voor Asian Tapas voor 16 personen, thuisbezorgd (waarde € 320) € 239,99 voor Asian Tapas voor 24 personen, thuisbezorgd (waarde € 480) Tom yam soep, Thaise soep met kip Rundergehaktballetjes in Japanse Teriyaki-saus Kai sui mai, gebakken Chinese pasteitjes Thaise Viskoekjes Gyoza, met kip gevulde Japanse hapjes (totaal 32 stuks per 8 personen) Thaise gele rijst met kokos Massala van zoete aardappel, kip en kokos Indiase Linzencurry Oosterse soja dip met sesam Ponzu-tonijn mayonaise Wasabi aïoli, mayonaise met mierikswortel Zoete chilisaus met mango Frisse zoetzuur ingelegde groenten Couscous-salade met Raz el Hanout Noedelsalade van Japanse rijstnoedels en groenten Arabische platbroden (10 stuks) Turks brood (2 stuks) Arrangement onder voorbehoud van wijzigingen Na aankoop van je arrangement ontvang je een bevestigingsmail met een vouchercode. Met die code plaats je je bestelling op www.cateringcadeaubon.nl/groupon . De kosten voor (gekoelde) bezorging van dit arrangement zijn € 12,95 per bestelling. Deze voldoe je wanneer je bestelt op de site van De Nationale Catering Cadeaubon. Je kan zelf de dag kiezen waarop je het eten wil laten bezorgen. Bezorging vindt plaats in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden op dinsdag t/m zaterdag - in België wordt op zaterdag bezorgd behalve op feestdagen en de dag na een feestdag. De gerechten zijn minimaal drie dagen na ontvangst te gebruiken. Let op: bestel het arrangement uiterlijk 72 uur vóór de bezorgdatum. De avond voor de bezorging ontvang je een e-mail met daarin een bezorgtijd-blok van 1 uur. Op de bezorgdag zelf kan je de bezorging ‘live’ volgen met track-and-trace. Als je niet thuis bent dan wordt geprobeerd het arrangement bij de buren af te geven. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten, maar je bent er wel zelf verantwoordelijk voor dat het arrangement in ontvangst genomen kan worden.
  Nog 5 dagen, 18 uur en 52 minuten
  50%
  Asian Tapas voor 8, 16 of 24 personen thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
  €160,00€79,99
  Asian Tapas voor 8, 16 of 24 personen thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
 3. Dagaanbieding

  High Tea of Picknick voor 6, 12 of 18 personen bij je thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon

  Meer informatie:

  € 69,99 voor een high tea of picknick voor 6 personen, thuisbezorgd (waarde € 144) € 139,99 voor een high tea of picknick voor 12 personen, thuisbezorgd (waarde € 288) € 209,99 voor een high tea of picknick voor 18 personen, thuisbezorgd (waarde € 432) , per 6 personen:  Scone met amandel en rozijnen Glaasje gevuld met kokospannacotta en mango Chocolade truffeltaartje Slagroom-chocolade soes Muffin met blueberries en vanille , per 6 personen: Quiche Lorraine met spek en prei Quiche met huisgerookte Zalm Ook koud te eten , per 6 personen: 6 baby clubsandwiches met pastrami en truffelmayo 6 baby clubsandwiches met boerenham en Colman’s mosterd‐honingsaus :  Diverse theesoorten Diverse soorten jam Koekjes van de banketbakker van De Nationale Catering Cadeaubon English Fudge en bonbons :  Opwarm‐ en serveertips Koelbox   Live track and trace en bezorgtijd SMS Je kan je bestelling hier plaatsen met je Groupon-codes. Je kan zelf de dag kiezen waarop je het eten wilt laten bezorgen. Bezorging is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag, uitgezonderd Nederlandse feestdagen en de dag aansluitend op een feestdag. Het arrangement wordt verpakt in een koelbox. Deze zijn herbruikbaar en mag je houden. Let wel op dat je het arrangement uiterlijk 72 uur voor de bezorgdatum besteld hebt. De late avond/nacht voor de bezorging ontvang je een e-mail met daarin een bezorgtijdsblok van 3 uur. In deze e-mail vind je een link waarmee je op de dag zelf de bezorging “live” kan volgen in Google Maps/Earth. Binnen een uur voor de bezorging ontvang je een SMS met het exacte tijdstip van de bezorging. Als je niet thuis bent dan wordt het arrangement bij de buren afgegeven. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten maar bent er wel zelf verantwoordelijk voor dat het arrangement in ontvangst genomen kan worden.
  Nog 5 dagen, 18 uur en 52 minuten
  51%
  High Tea of Picknick voor 6, 12 of 18 personen bij je thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
  €144,00€69,99
  High Tea of Picknick voor 6, 12 of 18 personen bij je thuisbezorgd door De Nationale Catering...
 4. Dagaanbieding

  Culinaire BBQ voor 6, 12 of 18 personen, thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon

  Meer informatie:

  € 69,99 voor een culinaire BBQ voor 6 personen, thuisbezorgd (waarde € 150) € 139,99 voor een culinaire BBQ voor 12 personen, thuisbezorgd (waarde € 300) € 209,99 voor een culinaire BBQ voor 18 personen, thuisbezorgd (waarde € 450) De culinaire BBQ bestaat uit: Pollo con Limon, kipdrummets met limoen en groene kruiden Malse Kippendijensaté Runderburger van Black Angus Pulled pork, licht gerookt en slow cooked in een BBQ saus Chorizo-Merguez worsten met groene kruiden Couscous-salade met gedroogd fruit en Raz el Hanout Pastasalade met pestomayonaise, zongedroogde tomaat en geroosterde groenten Frisse zoetzure groentesalade American Coleslaw Aioli, Spaanse knoflookmayonaise Houmous, dip gemaakt van kikkererwten Mediterrané, Dip van gegrilde aubergine en tomaat met bladpeterselie Aceitunas, Met knoflook gemarineerde olijven Pomodori-kruiden boter Barra rustica’s, ambachtelijke vloerstokbroden (2 stuks) Libanese platbroden (5 stuks) BBQ- en serveertips Arrangement onder voorbehoud van wijzigingen Na aankoop van je arrangement ontvang je een bevestigingsmail met een vouchercode. Met die code plaats je je bestelling op www.cateringcadeaubon.nl/groupon . De kosten voor (gekoelde) bezorging van dit arrangement zijn € 12,95 per bestelling. Deze voldoe je wanneer je bestelt op de site van De Nationale Catering Cadeaubon. Je kan zelf de dag kiezen waarop je het eten wil laten bezorgen. Bezorging vindt plaats in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden op dinsdag t/m zaterdag - in België wordt op zaterdag bezorgd behalve op feestdagen en de dag na een feestdag. De gerechten zijn minimaal drie dagen na ontvangst te gebruiken. Let op: bestel het arrangement uiterlijk 72 uur vóór de bezorgdatum. De avond voor de bezorging ontvang je een e-mail met daarin een bezorgtijd-blok van 1 uur. Op de bezorgdag zelf kan je de bezorging ‘live’ volgen met track-and-trace. Als je niet thuis bent dan wordt geprobeerd het arrangement bij de buren af te geven. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten, maar je bent er wel zelf verantwoordelijk voor dat het arrangement in ontvangst genomen kan worden.
  Nog 5 dagen, 18 uur en 52 minuten
  53%
  Culinaire BBQ voor 6, 12 of 18 personen, thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
  €150,00€69,99
  Culinaire BBQ voor 6, 12 of 18 personen, thuisbezorgd door De Nationale Catering Cadeaubon
 5. Dagaanbieding

  Grachtentour door Amsterdam incl. 2 consumpties bij KINboat

  Meer informatie:

  € 12,50 voor een grachtentour incl. 2 consumpties voor 1 kind € 19,50 voor een grachtentour incl. 2 consumpties voor 1 persoon € 39 voor een grachtentour incl. 2 consumpties voor 2 personen € 78 voor een grachtentour incl. 2 consumpties voor 4 personen € 117 voor een grachtentour incl. 2 consumpties voor 6 personen € 156 voor een grachtentour incl. 2 consumpties voor 8 personen Oud-Hollandse liedteksten worden niet voor niets Oud-Hollands genoemd, ze zijn ver-oud-erd. Liedjes van nu klinken meer zoiets als: “Bootje varen, wijntje drinken, varen we langs de Overtoom, drinken we nog een biertje erbij. Bier en lekker proosten, varen we richting het oosten”. Gezelligheid is van deze tijd. Net als het gevoel dat je in de watten gelegd wordt. Met deze deal vaart een schipper je 75 minuten lang over de Amsterdamse grachten. Je mag zelf een opstaplocatie opgeven binnen het centrum. Ook mag je 2 drankjes naar keuze drinken van de open bar. Hierbij heb je keuze uit bier, fris of wijn. Aye! Maandag t/m donderdag om: 12.00, 13.30, 15.15 of 16.45 uur Vrijdag t/m zondag om: 10.30, 12.00, 13.45, 15.15, 17.00 of 18.30 uur Maandag t/m donderdag om: 11.30, 13.00, 14.45 of 16.15 uur Vrijdag t/m zondag om: 11.30, 13.00, 14.45, 16.15, 18.00 of 19.30 uur
  Nog 6 dagen, 18 uur en 52 minuten
  Grachtentour door Amsterdam incl. 2 consumpties bij KINboat
  €12,50
  Grachtentour door Amsterdam incl. 2 consumpties bij KINboat