1. Dagaanbieding

  Amsterdamse grachtentour met 2 drankjes p.p. voor 1-8 personen bij KINboat

  Meer informatie:

  € 14,99 voor een grachtentour door Amsterdamse grachten inclusief 2 consumpties voor 1 persoon (waarde € 30,50) € 29,99 voor een grachtentour door Amsterdamse grachten inclusief 4 consumpties voor 2 personen (waarde € 61) € 59,99 voor een grachtentour door Amsterdamse grachten inclusief 8 consumpties voor 4 personen (waarde € 122) € 89,99 voor een grachtentour door Amsterdamse grachten inclusief 12 consumpties voor 6 personen (waarde € 183) € 119,99 voor een grachtentour door Amsterdamse grachten inclusief 16 consumpties voor 8 personen (waarde € 244) Met deze deal vaart een schipper je over de Amsterdamse grachten, kijk je je ogen uit en krijg je 2 drankjes per persoon in de vorm van een biertje, wijntje of wat fris. De tour duurt 75 minuten. Je kan op alle dagen van de week opstappen op 2 locaties en ook nog eens op zes verschillende vertrektijden: Anne Frank huis, Prinsengracht 263-267, Amsterdam  Centraal Station, ter hoogte van Prins Hendrikkade 75, Amsterdam 10:30 - 11:45 uur 12:15 - 13:30 uur 14:00 - 15:15 uur 15:30 - 16:45 uur 17:15 - 18:30 uur 19:00 - 20:15 uur Met KINboat geniet je op een stijlvolle manier van Amsterdam. Met een vaartocht inclusief catering op maat, open bar, diner aan boord is varen met KINboat een waar uitje. Ze hebben boten voor grote en kleine groepen en heb je speciale wensen; ze leveren graag maatwerk, kwaliteit en service. En om ook de natuur tegemoet te komen varen ze elektrisch en groen.
  Nog 6 dagen, 14 uur en 16 minuten
  51%
  Amsterdamse grachtentour met 2 drankjes p.p. voor 1-8 personen bij KINboat
  €30.50€14.99
  Amsterdamse grachtentour met 2 drankjes p.p. voor 1-8 personen bij KINboat
 2. Dagaanbieding

  € 19 voor een Afrikaanse proeverij van 6 diverse gerechten voor 2 personen bij restaurant Ibssa (waarde € 60)

  Meer informatie:

  Afrikaanse proeverij van 6 smakelijke gerechten Laat je verrassen door de chef En geniet van Ethiopische lekkernijen Maak kennis met o.a. Enjira en vul de bijzondere pannekoek met diverse heerlijkheden Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie Bij restaurant Ibssa Met een vriendelijke en gastvrije bediening Dinsdag t/m zondag geopend
  Nog 14 uur en 16 minuten
  68%
  € 19 voor een Afrikaanse proeverij van 6 diverse gerechten voor 2 personen bij restaurant Ibssa (waarde € 60)
  €60.00€19.00
  € 19 voor een Afrikaanse proeverij van 6 diverse gerechten voor 2 personen bij restaurant Ibssa...
 3. Dagaanbieding

  Ga op de foto als de Prins van Oranje óf het meisje met de parel bij De Mengformule

  Meer informatie:

  € 12,50 voor een fotoshoot als een Gouden Eeuws meesterwerk voor 1 persoon (waarde € 25) € 24,50 voor een fotoshoot als een Gouden Eeuws meesterwerk voor 2 personen (waarde € 50) € 32,50 voor een fotoshoot als een Gouden Eeuws meesterwerk inclusief lunch voor 2 personen (waarde € 65) Wanneer je op zoek bent naar de parels van je moeder, loopt te sjouwen met emmers melk, maar ook als je dikwijls voor de spiegel ‘De vrolijke drinker’ van Frans Hals probeert na te doen, dan zit je bij De Mengformule sowieso goed. Hier kan je op de gevoelige plaat worden vastgelegd als Het Melkmeisje, Prins van Oranje of als Het Meisje Met De Parel van schilder Johannes Vermeer. In heuse handgemaakte kostuums kan je oud met nieuw mixen of gewoon prettig middeleeuws chillen. Of met je liefje het huishouden van Jan Steen nabootsen. Je krijgt per persoon 3 foto’s mee naar huis. Als aandenken aan deze bijzondere shoot van ongeveer 30 minuten. Wanneer je kiest voor de optie met lunch, krijg je broodjes, een kop koffie of thee en jus d’orange. In de museum fotostudio De Mengformule kan je de kunstwerken bekijken van bijzondere kunstenaars. Je kan er een luxe foto-lunch reserveren én je kan er de zelfgemaakte appeltaart uitproberen van eigenaren Britt en Peter. Mocht je nog niet hebben ontbeten, dan kan je daar in een knus hoekje smullen van landbrood met ham, kaas of jam.
  Nog 5 dagen, 14 uur en 16 minuten
  50%
  Ga op de foto als de Prins van Oranje óf het meisje met de parel bij De Mengformule
  €25.00€12.50
  Ga op de foto als de Prins van Oranje óf het meisje met de parel bij De Mengformule
 4. Dagaanbieding

  Acteer-workshop + casting bij The Works Actors Academy

  Meer informatie:

  Een goede acteur kan zich inleven, improviseren en op commando in huilen uitbarsten omdat zijn teddybeer een nieuwe beste vriend heeft gevonden. Bewijs jezelf tijdens een acteer-workshop en casting bij The Works Actors Academy. € 19,99 voor een workshop acteren met casting voor 1 persoon (waarde € 249) € 34,99 voor een workshop acteren met casting voor 2 personen (waarde € 498) Voor wie nog geen of weinig acteerervaring heeft, is deze workshop perfect. Eerst krijg je auditietraining met de camera en daarna ga je aan de slag met de acteerworkshop. Je speelt bekende scènes uit films en series zoals ‘Pulp Fiction’ en ‘GTST’ na. Tevens leer je hoe het is om te acteren in reclames voor bijvoorbeeld Coca-Cola of Kentucky Fried Chicken. Vervolgens worden de opnames steeds samen teruggekeken en krijg je feedback. Laat je talent de vrije loop, doe je best en wie weet sta jij dadelijk bij een van de gerenommeerde casting agents ingeschreven. The Works Actors Academy is een camera-acteeropleiding en productiemaatschappij die zich bezighoudt met het ontwikkelen van talent en het maken van films. Daarnaast levert The Works mediatalent zoals acteurs, presentatoren, (edel)figuranten en stuntmensen voor vele andere producties. The Works Actors Academy werkt samen met gerenommeerde Nederlandse casting agents.
  Nog 2 dagen, 14 uur en 16 minuten
  92%
  Acteer-workshop + casting bij The Works Actors Academy
  €249.00€19.99
  Acteer-workshop + casting bij The Works Actors Academy
 5. Dagaanbieding

  Professionele make-up workshop incl. lunch en glas bubbels voor 1 - 6 personen bij Make Up Projects

  Meer informatie:

  € 9,99 voor Professionele make-up workshop inclusief lunch en glaasje bubbels voor 1 persoon (waarde € 175) € 17,99 voor Professionele make-up workshop inclusief lunch en glaasje bubbels voor 2 pers. (waarde € 350) € 29,99 voor Professionele make-up workshop inclusief lunch en glaasje bubbels voor 4 pers. (waarde € 700) € 39,99 voor Professionele make-up workshop inclusief lunch en glaasje bubbels voor 6 pers. (waarde € 1.050) Tijdens deze 4 uur durende workshop (basis of bruids-make up) onder leiding van tv-visagiste Wilma Langenberg mag je je verheugen op de volgende onderdelen: Het camoufleren van oneffenheden Leer jezelf in een handomdraai een passend en stralend uiterlijk te geven. Opbrengen van dag- of avond make-up Aandacht voor opmaak Gala & Bruidsmake-up Tijdens de make-up workshop worden uitsluitend professionele producen gebruikt, zoals RCMA foundation Ontvangst met een drankje Tussendoor krijg je een uitgebreide lunch: Keuze uit broodjes ham, kaas, friet, verschillende kroketten, kaassoufflé, tosti’s of uitsmijters Onbeperkt sippen van sappen, koffie en thee Glaasje bubbels of verschillende wijnen Bij Make Up Projects weten ze alles van make-up. Van hoe je de puntjes op de ‘i’ zet en hoe je er tijdens elke gelegenheid uitziet als een queen . Ook verkopen ze verschillende make-up- en schoonheidsartikelen. De dames van Make Up Projects hebben de visagie verzorgd voor verschillende BN’ers. Bij Make Up Projects kan je gratis parkeren.
  Nog 14 uur en 16 minuten
  94%
  Professionele make-up workshop incl. lunch en glas bubbels voor 1 - 6 personen bij Make Up Projects
  €175.00€9.99
  Professionele make-up workshop incl. lunch en glas bubbels voor 1 - 6 personen bij Make Up Projects
 6. Dagaanbieding

  3, 7 of 14 dagen Schiphol valet parking bij Euroland Parking

  Meer informatie:

  Net als Feyenoord-fanshops en palmbomen zijn lege parkeerplaatsen dingen die je niet veel ziet in Amsterdam. Bespaar moeite met 3, 7 of 14 dagen valet parking op Schiphol bij Euroland Parking. € 23,99 voor 3 dagen Valet Parking op Schiphol (waarde € 54,95) € 33,99 voor 7 dagen Valet Parking op Schiphol (waarde € 79,95) € 43,99 voor 14 dagen Valet Parking op Schiphol (waarde € 109,95) Deze deal zorgt ervoor dat de reis al in Nederland ontspannen begint. Je rijdt direct naar Vertrekhal 3, waar je de autosleutels overhandigt aan een chauffeur van Euroland Parking. Die parkeert je auto op een parkeerterrein dat 24 uur per dag bewaakt wordt. Als je vervolgens terugkomt van je vakantie of zakenreis, dan staat je auto weer bij Vertrekhal 3 voor je klaar. De chauffeur helpt je met je bagage, jij krijgt je sleutels weer, en vervolgens rijd je lekker naar huis. Geen gedoe dus. Ook als je langer dan de 3, 7 of 14 dagen je auto wilt parkeren op Schiphol kan je bij Euroland Parking terecht. Voor € 6 per extra dag staat je auto dan veilig. Als je je auto ‘s nachts tussen 23.00 uur en 07.00 uur wil afgeven of ophalen, dan kan dat tegen een nachttoeslag van € 7. Euroland Parking staat garant voor goedkope, snelle en betrouwbare diensten op het gebied van verschillende parkeerservices. Ze werken met ervaren beroeps-chauffeurs.
  Nog 1 dag, 14 uur en 16 minuten
  56%
  3, 7 of 14 dagen Schiphol valet parking bij Euroland Parking
  €54.95€23.99
  3, 7 of 14 dagen Schiphol valet parking bij Euroland Parking
 7. Dagaanbieding

  2 uur skiën of snowboarden inclusief gebruik materiaal bij SnowPlanet

  Meer informatie:

  � Met skiën is het belangrijk om goed door de knieën te gaan, net als met tennissen en bokje springen. Fris de veerkracht weer wat op met 2 uur skiën of snowboarden inclusief gebruik materiaal bij SnowPlanet. € 17,50 voor 2 uur skiën of snowboarden voor 1 persoon maandag t/m donderdag (waarde € 38) € 19,99 voor 2 uur skiën of snowboarden voor 1 persoon vrijdag t/m zondag (waarde € 38) De sneeuw in Nederland is nauwelijks gevallen en om volgend jaar te schitteren op de piste, moet je je oefenterrein elders zoeken. Dus kom je uitleven op de skipiste van SnowPlanet. Je kan hier twee uur lang winterplezier beleven, want skiën of snowboarden: het kan allemaal. Daarbij krijg je het materiaal te leen en hoef je dus niet te sjouwen met die zware spullen. Maar als je wel zelf je eigen spullen mee wil nemen, is dat natuurlijk geen probleem. Ideaal onder vrienden, maar ook als een leuk bedrijfsuitje. Vlakbij Amsterdam, in recreatiegebied Spaarnwoude, liggen de pistes van SnowPlanet. Ze herbergen hier 230 meter aan echte sneeuw. Zowel voor beginners als gevorderden zijn er genoeg mogelijkheden tot vermaak. De binnentemperatuur is -5 graden, dus neem wel dikke kleding mee. Vergeet je handschoenen niet, want deze zijn verplicht.
  Nog 2 dagen, 14 uur en 16 minuten
  54%
  2 uur skiën of snowboarden inclusief gebruik materiaal bij SnowPlanet
  €38.00€17.50
  2 uur skiën of snowboarden inclusief gebruik materiaal bij SnowPlanet
 8. Dagaanbieding

  Frans buffet voor 8, 16 of 24 personen thuisbezorgd door Catering Cadeau

  Meer informatie:

  € 94,99 voor Frans buffet voor 8 personen, thuisbezorgd (waarde € 196) € 187,99 voor Frans buffet voor 16 personen, thuisbezorgd (waarde € 392) € 279,99 voor Frans buffet voor 24 personen, thuisbezorgd (waarde € 588) Coq au moutarde de Dijon (gestoofde kip in een zachte saus van Dijon mosterd) Cassolette Bouillabaise (Zuid-Franse stoofschotel met vis van de markt en Rouille) Pommes gratin Dauphinois (aardappeltjes in roomsaus gegratineerd met Gruyere) Salade Nicoise au Quinoa (Quinoa salade met tonijn en kappers) Salade Tabouleh (bulgursalade met groenten en munt) Cote de porc, dungesneden Jambon Cuit et Grillé, gegrilde boerenham Rosette de Lyon, Franse salami Brie de Meaux, boerenbrie van de mat Bleu de Auvergne Port salut Fromage blanc ciboulette, verse roomkaas met bieslook Cornichons Gemarineerde olijven Beurre fleur de sel, boerenboter met zeezout Beurre persil, boter met kruiden Houmous Mediterranée Pistou van basilicum en olijfolie Pain Boulot Mont Blanc, Frans rond brood (1x) Baguette traditionelle, ambachtelijke Franse stokbroden (3x) Menu onder voorbehoud van wijzigingen Bij Catering Cadeau kan je De Nationale Catering Cadeaubon aanschaffen, een waardebon voor een diner, arrangement of producten naar keuze. Denk aan een tapasarrangement, een biologisch diner, wijnpakketten of luxe high tea. Bestelde producten worden (gekoeld en geïsoleerd verpakt) aan huis bezorgd door de gehele Benelux. Kijk voor meer informatie op de site van de Catering Cadeaubon .
  Nog 4 dagen, 14 uur en 16 minuten
  52%
  Frans buffet voor 8, 16 of 24 personen thuisbezorgd door Catering Cadeau
  €196.00€94.99
  Frans buffet voor 8, 16 of 24 personen thuisbezorgd door Catering Cadeau
 9. Dagaanbieding

  Professionele fotoshoot voor 1 of meerdere personen bij Kinderfotoshoot

  Meer informatie:

    € 9,99 voor een professionele fotoshoot voor 1 persoon (waarde € 32,50) € 19,99 voor een professionele fotoshoot voor 2 - 8 personen (waarde € 55) Een individuele fotoshoot is erg geschikt voor bijvoorbeeld een zakelijke foto, die je kan gebruiken op je CV, Linkedin of modellenportfolio. Als je met vrienden en/of familie komt, kan je dan weer leuke foto’s trekken als aandenken voor later. Tijdens de shoot worden er ongeveer 50 foto’s gemaakt wanneer je de optie voor 1 persoon koopt, en ongeveer 80-100 wanneer je de optie voor meer personen koopt. Er zijn meerdere achtergronden beschikbaar en tijdens de shoot kan je 1 keer van outfit wisselen. Je krijgt 1 professionele foto mee naar huis, meer foto’s kan je tegen een meerprijs kopen. Kinderfotoshoot is, zoals de naam doet vermoeden, gespecialiseerd in het maken van kinderfoto’s en familiefoto’s. Ze vereeuwigen je kleine spruit of je hele gezin op prachtige kleuren en zwart-wit foto’s. Zo heb je later altijd iets om het verleden mee te herinneren.
  Nog 1 dag, 14 uur en 16 minuten
  82%
  Professionele fotoshoot voor 1 of meerdere personen bij Kinderfotoshoot
  €55.00€9.99
  Professionele fotoshoot voor 1 of meerdere personen bij Kinderfotoshoot