Wilpe Dagaanbieding: Lifetime Garden Oppottafel met Zinken Blad

Dagaanbieding

Lifetime Garden Oppottafel met Zinken Blad

Forest Stewardship Council

Deze plantentafel is een onmisbare hulp als het gaat om planten of bloemen te verpotten. Deze oppottafel is eenvoudig te monteren en is stabiel. Oppottafels misstaan in geen enkele tuin of woonkamer Woont u in de stad en heb je een kleine achtertuin? Of beschikt u alleen over een balkon? Een oppottafel maakt het mogelijk om op een kleine ruimte toch een sfeervol tuintje te maken. Geef uw planten, bloemen of kruidentuin een plekje op deze houten kweektafel. De decoratieve plantentafel staat niet alleen gezellig, maar biedt ook voordelen voor de oudere hobbyist. Heeft u last van een zwakke rug? Dan biedt een oppottafel uitkomst. In tegenstelling tot de kweektuin, is de oppottafel voorzien van hoge pootjes. Hierdoor kunt u de planten en bloemen gemakkelijk verzorgen en ompotten naar een nieuwe plantenbak of plantenpot, zonder dat u daarvoor hoeft te bukken. Een paar vrolijke potten met mooie bloemen erin en uw tuin of balkon is helemaal af! Of plaats kleine kassen op het werkblad met verschillende zaden erin. Ideaal als u graag elke dag wilt genieten van vers en gezond eten! Onze oppottafel is uitgevoerd in duurzaam geïmpregneerd FSC hout, waardoor de tafel beschermd is tegen weersomstandigheden. U kunt de oppottafel dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan. Het werkoppervlak is bedekt met een zinken plaat die glad is en eenvoudig kan worden schoongemaakt. De tafel is uitgerust met een handige plank onder het werkoppervlak. De plantentafel is makkelijk in gebruik en is multifunctioneel. Deze plantentafel heeft ideale afmetingen voor het verpotten of oppotten van uw favoriete planten of bloemen. Dus heeft u groene vingers? Dan kunt u deze mooie plantentafel niet aan u voorbij laten gaan. Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

Lees meer

€ 42,96

€119,95
0d
0u
0m
0s

Deze aanbieding is verlopen
Nog wel actief
Lifetime Dakgootbeschermer
Lifetime Dakgootbeschermer
€ 7,99
€29,99
0d
0u
0m
0s
Sla snel je slag, de originele Gillette scheermesjes tegen een mega scherpe prijs! Mannen weten allemaal dat Gillette het beste merk is om mee te scheren. De Mach3 mesjes zij nu met een dikke korting verkrijgbaar!
Gillette is beroemd om de blijvend scher
Sla snel je slag, de originele Gillette scheermesjes tegen een mega scherpe prijs! Mannen weten allemaal dat Gillette het beste merk is om mee te scheren. De Mach3 mesjes zij nu met een dikke korting verkrijgbaar! Gillette is beroemd om de blijvend scher
€ 13,95
€25,95
0d
0u
0m
0s
Industriële Salontafel
Industriële Salontafel
€ 74,99
€299,99
0d
0u
0m
0s
Tafel van Indonesisch Boothout
Tafel van Indonesisch Boothout
€ 159,99
€299,99
0d
0u
0m
0s
Alleszaag
Alleszaag
€ 39,95
0d
0u
0m
0s
Mix van 4 Kamerplanten
Mix van 4 Kamerplanten
€ 24,99
€49,99
0d
0u
0m
0s

Bulk Alert