SecretEscapes Dagaanbieding: Château le Cagnard, Cagnes-sur-Mer, Frankrijk

Dagaanbieding

Château le Cagnard, Cagnes-sur-Mer, Frankrijk


Het is niet zonder reden dat veel kunstenaars en schrijvers naar deze kleine authentieke stad zijn vertrokken om er nooit meer weg te gaan – de charmante huizen met de wentelende straatjes en het eeuwenoude kasteel dat in de 13e eeuw door Grimaldi is gebouwd. En daar, verborgen tussen de vele kerkjes en kapelletjes, staat dit mooie kasteel dat is verbouwd tot een luxe hotel. Het is comfortabel verblijven op deze historische locatie.

Het hotel beschikt over prachtige kamers en suites die elk zijn vernoemd met een kunstenaar die zich heeft verbonden met het hotel en de stad. De geluiddichte kamers bieden een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee en de omliggende glooiende heuvels, en zijn voorzien van airconditioning.

Het romantische restaurant geeft u een blik op de sterrenhemel terwijl u van heerlijke exclusieve gerechten uit de Provence geniet, wat betekent dat u altijd verse vis en een goed verzorgde wijnlijst kunt verwachten. Op koelere avonden is het in de lounge bij de open haard ook goed toeven.

Goed om te weten

Direct voor het hotel is beperkte parkeergelegenheid, er kunnen in totaal slechts zes kleine auto's parkeren. In verband met de zeer smalle straten in de directe omgeving van het hotel, is het aanbevolen om uw auto te parkeren voordat u in de straat van het hotel bent gearriveerd. Het hotel biedt gratis vervoer van de parkeerplaats naar het hotel. Kijk voor meer informatie op de website van het hotel. 

Lees meer

€ 169,00

€268,25
0d
0u
0m
0s

Deze aanbieding is verlopen
Nog wel actief
Mr. Handsfree Flitspaalverklikker
Mr. Handsfree Flitspaalverklikker
€ 39,99
€99,99
0d
0u
0m
0s
Gillette Mach3 nodig? Klik hier!
Gillette Venus nodig? Klik hier!
Sla snel je slag, de originele Gillette scheermesjes tegen een mega scherpe prijs! Mannen weten allemaal dat Gillette het beste merk is om mee te scheren. De Fusion mesjes zij nu met een
Gillette Mach3 nodig? Klik hier! Gillette Venus nodig? Klik hier! Sla snel je slag, de originele Gillette scheermesjes tegen een mega scherpe prijs! Mannen weten allemaal dat Gillette het beste merk is om mee te scheren. De Fusion mesjes zij nu met een
€ 19,95
€42,95
0d
0u
0m
0s
Leerzame Kindertablet
Leerzame Kindertablet
€ 8,99
€24,99
0d
0u
0m
0s
Wolfgang 25-in-1 Schroevendraaierset
Wolfgang 25-in-1 Schroevendraaierset
€ 5,99
€19,99
0d
0u
0m
0s
Set van 2 Eetkamerstoelen Lisa
Set van 2 Eetkamerstoelen Lisa
€ 99,99
€199,99
0d
0u
0m
0s
Camry CR 7905 Aircooler
Camry CR 7905 Aircooler
€ 89,99
€199,99
0d
0u
0m
0s

Bulk Alert