SecretEscapes Dagaanbieding: Bold Hotel, München, Duitsland

Dagaanbieding

Bold Hotel, München, Duitsland


Het vertrouwde gevoel van thuiskomen bij een goede vriend – dat is wat Bold Hotel bij haar gasten wil opwekken. Een designhotel, net iets anders dan andere hotels. Hier draait het niet om overdreven luxe, maar speelt men liever in op de emoties van de gasten. Hierdoor voelt u zich bij binnenkomst meteen welkom in een warme omgeving, mede vormgegeven door een intieme cirkel van ruimdenkende vrienden en andere creatieve geesten.

De appartementen zijn met zorg en liefde vormgegeven en ingericht. Onder uw voeten voelt u de vloerverwarming in de badkamer of de mooie eikenhouten vloer in de slaapkamer. Het comfortabele kingsize-bed en de 32" flatscreentelevisie zijn perfect voor een heerlijk filmavondje – bij Bold Hotel kan werkelijk ieder op zijn eigen manier genieten. U heeft een eigen keukentje en bovendien is er een supermarkt om de hoek van het hotel, dus geniet van de vrijheid om 's avonds zelf een heerlijke maaltijd te bereiden of 's ochtends een vers ontbijt klaar te maken. Voor het ontbijt kun u trouwens ook prima plaatsnemen in de lobby die, volledig in huiskamerstijl, tevens als gezellige bar en ontbijtzaal fungeert. Het ontbijtbuffet, bestaande uit onder andere huisgemaakte muesli en warme croissants, staat 's ochtends vroeg klaar, terwijl de lobby 's avonds wordt omgetoverd in een gezellige bar waar van goede cocktails en echt Duits bier kan worden genoten.

Vanuit Bold Hotel bent u binnen de kortste keren in het historische centrum van München of op de Messe. München is een van de belangrijkste economische en culturele steden in Duitsland. De Frauenkirche en het 17e-eeuwse paleis zijn slechts twee van de vele historische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft naast de beroemde voetbalcultuur en brouwerijen. Het hotel ligt op een paar minuten rijden van de A8, en bovendien op loopafstand van een treinstation. Kortom, perfect om uitgebreid de tijd te nemen om München te leren kennen.

Lees meer

€ 66,00

€137,50
0d
0u
0m
0s

Deze aanbieding is verlopen
Nog wel actief
Brulo Barglobe Wereldbol
Brulo Barglobe Wereldbol
€ 89,99
€199,99
0d
0u
0m
0s
266 Sun Classic Vaatwastabletten
266 Sun Classic Vaatwastabletten
€ 22,99
€69,99
0d
0u
0m
0s
3 Paar Compressiesokken
3 Paar Compressiesokken
€ 9,99
€29,99
0d
0u
0m
0s
30-Pack V Vitamine Multi Pure Multivitamine Capsules
30-Pack V Vitamine Multi Pure Multivitamine Capsules
€ 14,99
€59,99
0d
0u
0m
0s
Bloomsbury Shopper of Handtas
Bloomsbury Shopper of Handtas
€ 69,99
€129,99
0d
0u
0m
0s
Bloomsbury Tas
Bloomsbury Tas
€ 59,99
€119,99
0d
0u
0m
0s

Bulk Alert