24DealStore Dagaanbieding: €39,95 ipv €79,95 - StijlBorstel - Stijltang Borstel: creëer een geweldige glans en gladheid in één borstelbeweging!

Dagaanbieding

€39,95 ipv €79,95 - StijlBorstel - Stijltang Borstel: creëer een geweldige glans en gladheid in één borstelbeweging!


Stijlborstel: De nieuwe manier van je haar stijlen!

Het stijlen van het haar: belangrijk voor veel vrouwen die er dagelijks goed uit willen zien. Echter kan het ook zorgen voor heel wat werk. Wanneer je bijvoorbeeld veel slag of krullen hebt of erg dik haar hebt, ben je al snel drie kwartier bezig met het stijl krijgen van het haar. Niet bepaald iets dat je iedere dag zou willen doen. Bijna een uur eerder opstaan om ervoor te zorgen dat je haar goed zit? Dat hoeft gelukkig voortaan niet meer. Waarschijnlijk denk je nu aan een dure tang van honderden euro's, maar ook dat is niet perse de oplossing voor dit probleem. Wat wel de oplossing is? De stijltang borstel!

De stijltang borstel is de laatste tijd een ware hype geworden, en het is dus niet gek als jij de stijlborstel al regelmatig voorbij hebt zien komen. Echter liggen de prijzen al snel heel hoog, maar bij ons kun je profiteren van een mooie korting zodat deze stijlborstel lekker betaalbaar is en iedereen voortaan kan genieten van het krijgen van stijl haar, en dat in een korte tijd. De grote vraag voor velen was echter of het wel echt zou werken, maar het antwoord is heel simpel: het werkt perfect!

Hoe werkt het?
De stijltang borstel is ontzettend makkelijk in gebruik. Aan de ene kant borstel je het haar namelijk met de stijlborstel, maar aan de andere kant maak je het ook meteen stijl. Het is echter wel aangeraden om je haar eerst nog even te borstelen met een gewone borstel. Op deze manier voorkom je dat je vast komt te zitten en het haar op een plek te warm wordt, want verbranden is natuurlijk niet de bedoeling. Je begint met het aanzetten van de stijlborstel door hem in het stopcontact te doen en te kiezen hoe warm hij moet worden. Aan de zijkant van de stijlborstel zitten meerdere knopjes. Een ervan is de aan-knop, de andere twee knopjes zijn om hem warmer of kouder te zetten. De temperaturen verschillen nogal per haartype. Iemand met dun haar heeft minder warmte nodig dan iemand met een grote bos krullen. Aangeraden is om de stijlborstel op 170 tot 190 graden in te stellen wanneer je dun haar hebt. Bij normaal haar kun je hem instellen op 190 tot 210 graden. Bij redelijk wat slag of krul of bij dik haar is het aangeraden de stijlborstel in te stellen op 210 tot 230 graden. Dit is tevens het maximale aantal graden waarop de stijlborstel ingesteld kan worden. 

De stijltang borstel kan vervolgens in gebruik genomen worden. Hierover valt eigenlijk weinig uit te leggen. Je borstelt het haar door met de stijltang borstel. Het enige verschil met het haar normaal borstelen is dat je het met de stijltang borstel wat langzamer moet doen voor het beste resultaat. Ook is het verstandig om niet te dikke plukken te pakken om ervoor te zorgen dat ieder plukje mooi stijl wordt.

 

Jouw voordeel:

Bespaar 65%
van €79,95 voor €39,95 !

 

Lees meer

€ 39,95

€79,95
0d
0u
0m
0s

Deze aanbieding is verlopen
Nog wel actief
Satijnen Kussensloop
Satijnen Kussensloop
€ 5,99
€20,99
0d
0u
0m
0s
Invito Tas
Invito Tas
€ 19,99
€39,99
0d
0u
0m
0s
4-seizoenendekbed
4-seizoenendekbed
€ 39,99
€129,99
0d
0u
0m
0s
Spiegelende Smartphone Case
Spiegelende Smartphone Case
€ 6,99
€19,99
0d
0u
0m
0s
3D Led Kerstverlichting
3D Led Kerstverlichting
€ 15,99
€29,99
0d
0u
0m
0s
SleepMed 4-Seizoenendekbed
SleepMed 4-Seizoenendekbed
€ 29,99
€99,99
0d
0u
0m
0s

Bulk Alert